کلمه بیورزونانس (Bioresonance)، از دو واژه بیو و رزونانس تشکیل شده است که بیو (Bio) مربوط به سیستم های بیولوژیکی و عملکرد زیستی سلول های بدن می باشد و رزونانس (Bio) نیز به معنای تشدید و برهمکنش ارتعاش سلول های زیستی با یکدیگر است. بیورزونانس، یک فناوری علمی جدید و غیر تهاجمی است که اولین بار در سال ۱۹۷۷ در کشور آلمان اختراع شد. این روش، به پزشکان کمک می کند تا از طریق امواج الکترومغناطیسی با فرکانس بسیار پایین که برای بدن انسان بی ضرر هستند، تشخیص، مدیریت سلامت و بهبود بیماری ها را انجام دهند.

تحقیقات نشان داده اند که تمام سلول های زنده از جمله سلول های انسانی، میکروارگانیسم ها و سلول های حیوانی دارای یک سری نوسانات الکترومغناطیسی با منشاء بیولوژیکی هستند که نوسانات بیوالکترومغناطیسی نامیده می شوند. در حالت سالم، این نوسانات، فرکانس ثابتی دارند، اما وقتی سلول ها از مشکلات و بیماری های پاتولوژیک رنج می برند، فرکانس های طبیعی این نوسانات تغییر می کنند.

بر این اساس، دستگاه های بیورزونانس امواج الکترومغناطیسی با فرکانس های خاص را به هر اندامی در بدن منتقل می کنند و براساس بازخورد رزونانس دریافتی، در نهایت یک تشخیص کیفی از بافتها، سلول ها و سلامت اندام های بدن انجام می دهند. به همین ترتیب، این سیستم می تواند فرکانس امواج بیوالکترومغناطیسی غیرطبیعی بدن را از طریق مداخله ارتعاش بدن (امواج الکترومغناطیسی اصلاحی) تغییر و اصلاح کند، که به ارتقاء سلامت و بهبود بیماران کمک می کند.

 

نحوه عمل بیورزونانس

دستگاه بیورزونانس NLS اولین بار در انستیتو روان فیزیک عملی روسیه توسعه یافت. هر اندام و هر سلولی در بدن انسان، فرکانس الکترومغناطیسی مخصوص به خود را دارد که در حافظه کامپیوتر دستگاه ذخیره شده و این اطلاعات می توانند بصورت نمودار الکترومغناطیسی روی صفحه مانیتور به نمایش درآیند و امکان مقایسه تغییرات فرکانسی اندام سالم با اندام بیمار را فراهم کنند. این نمودارها می توانند اطلاعات الکترومغناطیسی اندام و محیط اطرافش را نشان دهند. هر پروسه آسیب زایی با توجه به سن و جنسیت و ویژگی های فردی بدن، منحنی فرکانسی مخصوص خود را دارد که در حافظه کامپیوتر ثبت و پردازش خواهد شد.

 

بیورزونانس درمانی

 

تاریخچه بیورزونانس

تاریخچه بیورزونانس می‌تواند به درک بهتر مفهوم و اصول بیورزونانس کمک کند. اولین چهره‌ای که در رابطه با تاریخچه بیورزونانس به شما معرفی می‌کنیم، ابوعلی سینا است. در اغلب منابع روسی، آلمانی و روسی، ابوعلی سینا را به نوعی اولین دانشمندی می‌دانند که مفهوم رزونانس و مفهوم ارتعاشات هماهنگ درونی را برای سلامت انسان مطرح کرد. ابن سینا به مفهومی به نام هماهنگی درونی اشاره می‌کند که در آن، از هم فاز شدن با ارتعاشات درون بدن انسان صحبت می‌شود. ابن سینا بر همین مبنا توانسته بود از طریق یکسری اصوات و موسیقی خاص، ارتعاشات حیاتی را در کالبد فیزیکی بیمارانی که به او مراجعه می‌کردند، هماهنگ کند و از طریق هماهنگی درونی که در ارتعاشات زیستی بیماران ایجاد می‌کرد، به درمان بیماری‌ها و ارتقاء سلامت آن‌ها کمک می‌نمود. پس به نوعی حکیم ابوعلی سینا به عنوان اولین دانشمندی شناخته می‌شود که به مفهوم هماهنگی درونی و هم فرکانس شدن در محیط‌های بیولوژیک و تأثیر آن بر سلامت انسان اشاره می‌کند.

براساس تلاش‌هایی که دانشمندان حوزه بیورزونانس انجام دادند، نهایتاً در حال حاضر، در بیش از ۸۰ کشور جهان، کلینیک‌های بیورزونانس مشغول به فعالیت هستند. در کشور آلمان بیش از ۱۰ هزار پزشک از این سیستم در امر تشخیص و درمان استفاده می‌کنند. در کشور روسیه بیش از ۳ هزار کلینیک فعال در رابطه با بیورزونانس وجود دارد و بطور کلی، تعداد کلینیک های فعال بیورزونانس در دنیا، بالای ۴۰ هزار کلینیک تخمین زده شده است.

همه موجودات در سطح کوانتومی امواج الکترومغناطیس ساطع می‌کنند که این امواج بسته به ماهیت جسم، ویژگی‌های متفاوتی دارند و فرکانس ارتعاشات آن‌ها با هم متفاوت است. سلول‌های ما و همه اجزای موجود در آن، امواج الکترومغناطیس ساطع می‌کنند و افکار و احساسات ما، عادت های رفتاری و غذایی و محیط اطراف ما بر این امواج الکترومغناطیس بدن تأثیرگذار هستند. در سال 1970 دانشمندان کشف کردند که هر بافت، دارای رزونانس الکترومغناطیسی مختص به خود می‌باشد که در شرایط طبیعی، فرکانس این ارتعاشات قابل اندازه‌گیری است. دکتر فول و دکتر شیمیل و دکتر مورل از کشور آلمان، کشف کردند که فرکانس نوسانات بدن انسان بین 100 تا 150 هرتز می‌باشد و فرکانس بافت نرمال با بافت‌های بیمار متفاوت است. این کشف مهم، به تدریج مبنای رزونانس درمانی شد. آنها دریافتند که فرکانس بافت مغز 150 هرتز، سیستم ایمنی دارای فرکانس 67 هرتز و بافت عصبی امواجی با فرکانس 100 هرتز از خود ساطع می‌کند. این فرکانس‌ها نشان دهنده وضعیت سلامتی سلول‌ها و بدن هستند. بدن انسان از میلیاردها سلول تشکیل شده است که در هریک از آن‌ها به طور میانگین 7000 واکنش شیمیایی در ثانیه رخ می‌دهد. بنابراین این سیستم پیچیده برای هماهنگی و ایجاد ارتباط به یک سیستم کارآمد نیاز دارد. سلول‌ها از طریق سیگنال‌های الکتریکی و شیمیایی با محیط پیرامون خود و سایر سلول‌ها ارتباط برقرار می‌کنند. ایجاد پاسخ‌های متفاوت در سطح سلولی در قسمت‌های مختلف بدن را می‌توان به این سیگنال‌های الکترومغناطیس پیوسته، نسبت داد.

بطور مثال، دیده شده است که در طی فرایند میتوز، پرتو زایی در سلول با طول موج محدوده فرابنفش اتفاق می‌افتد که سلول با این روش به سلول‌های دیگر سیگنال مستقیم می‌فرستد و سرعت و میزان تقسیم سلولی را کنترل می‌کند. از آنجایی که همه سلول‌ها و ماکرومولکول‌ها امواجی ساطع می‌کنند، حضور هر پاتوژنی از جمله ویروس، باکتری، قارچ و غیره در تابش امواج سلول، تأثیر گذاشته و فرکانس طبیعی آن‌ها را تغییر می‌دهد. نه تنها حضور این عوامل بلکه ایجاد بیماری‌های مختلفی چون سرطان و غیره بر این فرکانس‌ها تأثیر گذارند و این تغییرات، توسط تجهیزات پیشرفته قابل ردیابی می‌باشند.

 

عملکرد دستگاه بیورزونانس

 

عملکرد تشخیصی بیورزونانس

  1. پس از پردازش فرکانس میدان زیستی بیمار توسط کامپیوتر و مقایسه فرکانس ارگان سالم و بیمار و مشابهت تطبیقی آن ها با میدان های زیستی سالم و بیماری زا، عوامل عفونت زا و بیماری زا شناسایی می شوند.
  2. این دستگاه توانایی تشخیص فرکانس های میدان زیستی بدن، بدون هیچ دخالت انسان را دارد و روشی کاملاً غیرتهاجمی می باشد. در واقع هر دی ان ای (DNA) و هر سلول، از خود موج الکترومغناطیسی بخصوصی را ارتعاش می دهد که مثل اثر انگشت منحصربفرد است.
  3. براساس گفته های فوق، متد بیورزونانس تشخیصی که مبنای آن ارتعاشات الکترومغناطیسی دریافت شده از ارگانها و سلولها می باشد، نهایتاً منجر به ابداع دستگاه هایی با توانایی شناسایی و آنالیز سطح انرژی سلول ها و همچنین القاء انرژی لازم از طریق امواج الکترومغناطیسی شده است.

دستگاه های بیورزونانس از طریق ارتعاشات الکترومغناطیسی با فرکانس بسیار پایین کار می کنند و می‌توانند اطلاعات را به بدن فرد وارد کنند. وقتی که سلولهای بدن انسان سالم هستند، امواج الکترومغناطیسی بدن یک طول موج ثابت را ساطع می کنند و این طول موج تغییری نمی‌کند و دستگاه بیورزونانس با توجه به آن طول موج، بافت را سالم گزارش می دهد. اما اگر یک سلول یا مجموعه ای از سلول ها (بافت) بیمار شوند، مشخصات نوسانات سلولی تغییر پیدا می‌کند و دستگاه بیورزونانس از طریق مقایسه این تغییر، می تواند تشخیص دهد که بافت، دچار بیماری شده است. در واقع، تشخیص، تنها با آزمایشهای ساده قطعی نیست، سیستمهای بیورزونانس به عنوان کمک تشخیصی، استفاده می شوند؛ استفاده از این دستگاه ها به معنای کنار گذاشتن سایر آزمایش های تشخیصی در طب معمول نیست و به عنوان یک روش مکمل، می تواند توسط پزشکان در زمینه تشخیص، همراه با روش های معمول پزشکی استفاده شود.

 

درمان با بیورزونانس

 

درمان با بیورزونانس

فرکانس درمانی یا بیورزونانس، نوعی درمان پزشکی جامع است که با استفاده از دستگاه های بیورزونانس می تواند طول موج های انرژی حاصل از سلول های بدن ما را بخواند و اطلاعات مفیدی در مورد سلامت بدن گزارش دهد. با استفاده از دستگاه های بیورزونانس و روش فرکانس درمانی می توان شرایط نامطلوب بدن یا بیماری های مرتبط را تشخیص داد. تفسیر اطلاعات بدست آمده از روش درمانی بیورزونانس به پزشکان این امکان را می دهد که با استفاده از فرکانس های الکترومغناطیس بتوانند در سلول های بدن رزونانس ایجاد کنند. علاوه بر آن، بیورزونانس برای پیشگیری از بیماری ها نیز مفید است و ریشه اختلالات بدن را مشخص می کند.

مکانیزم درمان دستگاه بیورزونانس با توجه به یکی از قوانین فیزیک است که می‌گوید طول موج های مشابه، همدیگر را تشدید کرده و یک موج با دامنه بزرگتر یعنی پر انرژی تر به وجود می‌آورد و طول موج های مخالف، همدیگر را تضعیف کرده و یک موج با دامنه کوتاه تر یعنی کم انرژی تر به وجود می آورند.

در واقع مکانیزم دستگاه بیورزونانس به این طریق می باشد که دستگاه، پس از شناسایی نوسانات ناهماهنگ سعی می کند این نوسانات را اصلاح کرده و به سطح بهینه خود نزدیک نماید، در نتیجه، سلول، انرژی لازم برای احیاء شدن پیدا کرده و روند بهبودی و درمان طی خواهد شد. در واقع در این روش سلول با کسب انرژی لازم، خود را درمان می کند، اما برای ویروس ها و باکتری ها و عوامل بیماری زا، دستگاه بیورزونانس یک طول موج مخالف با طول موج عوامل بیماری زا به بدن می‌فرستد و نتیجه ای که در بدن حاصل می‌شود، این است که دامنه آن موج کوتاهتر یعنی کم انرژی تر شده است، که در نهایت با کمی تکرار، این عوامل بیماری زا از بین می‌روند.

بنابراین مکانیسم تشخیص و درمان به این صورت است که دستگاه‌های بیورزونانس از طریق سنسورهایی با اسکن بدن، امواج الکترومغناطیسی را دریافت و با تجزیه و تحلیل این امواج آن‌ها را مجدداً به سلول برمی‌گرداند و منجر به اصلاح فرکانس‌های مخرب سلولی می‌شود. به بیان دیگر، دستگاه‌های بیورزونانس، فرکانس‌های دریافتی را به دو دسته فرکانس‌های سالم و ناسالم تجزیه می‌کنند و با تقویت و ارسال مجدد فرکانس‌های سالم به بافت ها، منجر به افزایش انرژی و کارآمدی سلول‌ها می‌شوند و امواج ناسالم را با پدیده ای به نام رزونانس، خنثی کرده و شرایط را برای بهبود و بازسازی مجدد بافت فراهم می‌کنند. برای مثال قلب سالم دارای فرکانس مشخصی است. بنابراین زمانی که این فرکانس را به قلب سالم بدهیم، حالت رزونانس بر روی دستگاه مشخص می شود ولی اگر قلب بیمار باشد، از آنجایی که فرکانس قلب فرد بیمار با فرد سالم متفاوت است رزونانسی مشاهده نمی شود.

پروسه درمانی

همانطور که پیشتر بیان شد، پروسه درمان نیز بصورت کاملاً غیرتهاجمی و بدون عارضه و با استفاده از هدفون و رزونانس کاپ، صورت می گیرد. از آنجایی که محدودیتی برای انتخاب تعداد ارگانها برای بخش درمان وجود ندارد در نتیجه به کمک این دستگاه، می توان تمامی ارگانهایی که دچار بیماری یا اختلال در عملکرد شده اند را انتخاب نموده و فرکانس اصلاحی مربوط به آن بیماری را به ارگان مورد نظر فرستاد تا عملکرد آن، به حالت نرمال برگردد و از این طریق درمان سریع تر و بهتری، بخصوص برای بیماری هایی که در آن بصورت مداوم و یا طولانی مدت نیاز به مصرف دارو وجود دارد مثل دیابت، بیماری های تیروئیدی، بیماری های مزمن و غیره ارائه داد. با توجه به ذات و قابلیت های بیورزونانس، قطعاً این تکنولوژی در دهه های پیش رو، یکی از مهم ترین ستون های شبکه های سلامت الکترونیک و فناوری سلامت خواهد بود.

 

راه درمان با دستگاه بیورزونانس

 

سه عملکرد اصلی دستگاه بیورزونانس

عملکرد های اصلی دستگاه بیورزونانس شامل 3 مورد می باشد که در ادامه به این موارد پرداخته می شود؛

  • عملکرد تشخیص بدن

توانایی تشخیص 12 سیستم بزرگ بدن، صدها اندام، غده، سلول و غیره، تشخیص هزاران بیماری، تهیه گزارش های پیش بینی کننده و برخوردار از 12 هزار لیست توصیف کننده شرایط کلی بدن که فرد می تواند وضعیت گذشته، حال و آینده (بین 3 تا 5 سال آینده) اندام های خود را مشاهده نماید و اطلاعاتی درباره وضعیت سازماندهی سلول های بدن خود و مستعد بودن برای ابتلا به بیماری های مختلف را به دست آورد.

  • عملکرد تحلیل آیتم ها

با استفاده از این عملکرد، می توان تحلیل غذاها و محصولات سلامتی را انجام داد به گونه ای که آیا اندام های بدن تحت تأثیر مواد مختلف قرار گرفته یا دچار آسیب شده اند یا خیر و به این پرسش پاسخ داد که آیا نیازی به دخالت و تغییر سبک زندگی برای رسیدن به تعادل در بدن، است یا خیر.

  • عملکرد درمان طبیعی

با بازسازی طیف انرژی و بازسازی عملکرد، در مراحل ابتدایی بیماری یا پیش­ از آنکه بیماری بروز پیدا کند، به فرد کمک می کند و توانایی درمانگری و بهبود نقاط درد دارد.

چه بیماری هایی با روش بیورزونانس قابل تشخیص و درمان هستند؟

دستگاه بیورزونانس، تمامی اندام ها و سیستم های بدن؛ از جمله، سیستم قلبی- عروقی، سیستم گوارشی، سیستم تناسلی، سیستم اسکلتی، سیستم تنفسی، سیستم غدد درون ریز و برون ریز، اندام ها و حسگرهای شنوایی و بینایی، سیستم عصبی و ژنتیک تحلیل می کند و همچنین بررسی فاکتورهای خونی از جمله، ویتامین ها، املاح معدنی و میزان هورمون ها از دیگر عملکردهای دستگاه بیورزونانس است. بنابراین، از روش بیورزونانس درمانی برای تشخیص و درمان بیماری ها و مشکلات مختلفی از جمله آلرژی، اختلالات پوستی، بیماری های ارگان های داخلی، اختلالات عصبی مثل صرع و پارکینسون و بطور کلی، بیماری هایی که حالت مزمن به خود گرفته اند، استفاده می شود.

 

اسکن بدن با دستگاه بیورزونانس

 

برخی از مهم ترین مزیت های بیورزونانس درمانی

  1. مهم ترین مزیت روش درمانی بیورزونانس درمانی، این است که این روش درمانی، غیر تهاجمی، بدون عارضه و طبیعی می باشد.
  2. در بیورزونانس درمانی امواج الکترومغناطیسی، سطح انرژی بدن را به سرعت بالا می برد و کانال های انرژی مسدود را آزاد می کند.
  3. در بیورزونانس درمانی از هیچ دارویی استفاده نمی شود و همچنین هیچ تداخلی با روش های درمانی دیگر ندارد.
  4. کاهش هزینه های تشخیص به میزان بسیار زیاد
  5. سبک و قابل حمل بودن دستگاه
  6. سیستم تشخیصی دستگاه با ۵۴ هزار فرکانس مختلف از یک منطق کل نگر در زمینه های فیزیک بدن و انرژی و روح و روان استفاده کرده است که این امکان را برای پزشک فراهم می نماید تا بیماری ها را در بدن، از زوایای مختلف رصد نماید و باید گفت که این تکنولوژی در تشخیص بیماری های نادر و صعب التشخیص بی نظیر می باشد.
  7. پاسخ اسکن بدن به صورت فوری و در همان لحظه در اختیار پزشک و بیمار قرار می گیرد و زمان که در درمان برخی از بیماری ها نقش حیاتی دارد، هدر نمی شود.
  8. دستگاه توان تشخیص کمبود ویتامین ها و مواد معدنی و وجود فلزات سنگینی مانند سرب و جیوه و کادمیوم را در بدن دارد.

 

مزایای دستگاه بیورزونانس

 

تکنولوژی بیورزونانس در زمینه های زیر هم قابل استفاده می باشد:

  1. افزایش سطح سلامتی اعضای تیم های ورزشی و مدیران و مسئولین
  2. افزایش سطح سلامتی بانوان جوانی که قصد ازدواج و بدنیا آوردن کودکان سالم را دارند.
  3. افزایش سطح سلامتی سالمندان و بالا بردن کیفیت زندگی بیماران صعب العلاج

نکات کلیدی

نکته بسیار مهم این است که هزینه های این موارد با استفاده از بیورزونانس بسیار نازلتر و با کیفیت تر از مشابه شیمیایی آن است و از آنجا که طی پانزده سال آینده، تعداد سالمندان کشورمان بر اساس آمار بسیار زیاد خواهد بود و تولد کودکان سالم، هزینه های درمانی اضافه را بسیار کم خواهد کرد، توجه به تکنولوژی بیورزونانس خالی از لطف نخواهد بود.

 این خصوصیات دستگاه بیورزونانس، به همراه دانش تکنولوژی استفاده از دستگاه، این امکان را به ما می دهد که ابزار مهمی را جهت تشخیص علت بیماری ها و درمان آن ها، با رعایت اهمیت زمان و بدون فوت وقت و با کمترین هزینه، در اختیار داشته باشیم، بنابراین، برای پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری ها، با تیم پزشکی ما همراه باشید.